Οδηγίες χρήσης Removio

Εξάλειψη ελαττωμάτων του δέρματος χωρίς κόπο, πόνο και ουλές

Το Removio Gel είναι αποτελεσματικό έναντι διαφόρων τύπων δερματικών βλαβών:

Το Removio καταστρέφει κονδυλώματα με ρίζες
 • συχνά θηλώματα ή χυδαία κονδυλώματα.
 • νηματώδεις αυξήσεις;
 • επίπεδα κονδυλώματα;
 • κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων;
 • Τα θηλώματα Lewandowski-Lutz;
 • πελματιαία κονδυλώματα;
 • νεανικά κονδυλώματα;
 • θηλώματα.

Εάν έχετε σχηματισμούς με τη μορφή θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων στο σώμα σας, πιθανότατα έχετε ήδη αντιμετωπίσει το γεγονός ότι αυτά:

 • παραμορφώνει την εμφάνιση.
 • εμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και την αυτοεξυπηρέτηση.
 • συχνά είναι κατεστραμμένα, αιμορραγούν και αποτελούν πηγή μόλυνσης.
 • μπορεί να εξελιχθεί σε καρκινικό όγκο με την πάροδο του χρόνου.

Η απομάκρυνση τέτοιων σχηματισμών στο δέρμα είναι απαραίτητη ανάγκη. Αφού αποφασίσετε να αφαιρέσετε θηλώματα ή κονδυλώματα, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δαπανηρές διαδικασίες σε μια κλινική καλλυντικών στην Κύπρο και την αυτοθεραπεία.

Με το Removio μπορείτε να αφαιρέσετε καταθέσεις εύκολα και εύκολα. Δεν θα αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία εάν εφαρμόσετε το τζελ στο σπίτι σε μια κατάλληλη στιγμή. Δεν παραμένουν ουλές, μελάγχρωση ή ερεθισμός μετά τη χρήση. Η γρήγορη εξάλειψη των ελαττωμάτων του δέρματος με τη βοήθεια ενός φυσικού τζελ ανακουφίζει αμέσως όλες τις δυσάρεστες συνέπειες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χρήση του Removio

Η χρήση του φαρμάκου κατά κονδυλωμάτων και θηλωμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να σας προστατεύσει από πιθανές παρενέργειες. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για άτομα κάθε φύλου και ηλικίας με υπάρχουσες εκδηλώσεις του ανθρώπινου ιού θηλώματος, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Το φάρμακο χρησιμοποιείται μόνο εξωτερικά!

Το τζελ έχει ευχάριστη υφή και άρωμα, δεν απλώνεται, δεν αφήνει λιπαρά ίχνη και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες κατά τη χρήση του Removio:

 1. Το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται 1-2 φορές την ημέρα σε ξηρό δέρμα που είχε προηγουμένως καθαριστεί.
 2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Removio στην κηλίδα ή στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για λίγα λεπτά. Η περίσσεια γέλης μπορεί να αφαιρεθεί με ένα στεγνό, μαλακό πανί. Δεν απαιτεί ξέπλυμα.
 3. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου αφαιρεθούν όλες οι αναπτύξεις του δέρματος.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Μια φυσική, ισορροπημένη σύνθεση συστατικών υψηλής ποιότητας συνήθως δεν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος και δυσάρεστες αισθήσεις κατά τη χρήση. Ωστόσο, η ατομικότητα του δέρματος μπορεί το καθένα να δείξει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα. Για να αποφύγετε αρνητικές αντιδράσεις, θα πρέπει να τηρείτε τη δοσολογία και τη συχνότητα χρήσης που αναφέρονται στις οδηγίες.

Όταν εφαρμόζετε το τζελ για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλλεργίες. Μην εφαρμόζετε το τζελ σε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος έως ότου βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του δέρματός σας. Είναι προτιμότερο να ελέγχετε εκ των προτέρων το φάρμακο στην εσωτερική επιφάνεια του καρπού ή στο στραβά του αγκώνα. Εάν η αντίδραση στη δοκιμή είναι δυσμενής, αξίζει να αναβάλλετε προσωρινά τη χρήση της γέλης και να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.