Κριτικές Removio

 • Δήμητρα
  Πριν από μερικά χρόνια εμφανίστηκαν κονδυλώματα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δοκίμασα τα πάντα - θερμότητα, αλοιφές, χειρουργική αφαίρεση. Όλα αυτά βοήθησαν μόνο εν μέρει και το πρόβλημα επέστρεψε. Το Removio Gel διήρκεσε μόνο δύο εβδομάδες, πρώτα τα κονδυλώματα έγιναν μαύρα και μετά έφυγαν. Δεν υπάρχει πλέον ίχνος στο δέρμα, όλες οι ουλές έχουν επουλωθεί.
  Removio
 • Burak
  Αφού παντρεύτηκα, η γυναίκα μου άρχισε να παρακολουθεί στενά την υγεία μου και μου είπε ότι τα θηλώματα που είχα από την παιδική ηλικία είναι ένα σαφές σημάδι χαμηλής ανοσίας και μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Ήταν αυτή που επέμεινε να χρησιμοποιήσω το Removio Gel. Πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα είναι 100% καθαρό δέρμα, ούτε καν λεκές.
  Removio
 • Δήμητρα
  Δεν με νοιάζει ότι ο άντρας είχε θηλώματα στο πρόσωπο και το λαιμό του. Αλλά όταν άρχισα να αναπτύσσω παρόμοια εξανθήματα ένα χρόνο αργότερα, έδωσα τον συναγερμό. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ιογενή ασθένεια και μπορεί να μεταδοθεί σε άτομα με ασθενή ανοσία. Αντιμετωπίσαμε το ίδιο και πολύ επιτυχημένα με τον Removio. Ευχαριστώ τον γιατρό που έδωσε αυτό το τζελ και δεν το έστειλε στον χειρουργό.
  Removio
 • Sabina
  Η μητέρα μου συνήθιζε να αφαιρεί έναν όγκο. Και μετά την ασθένεια, διαπιστώσαμε ότι τα θηλώματα άρχισαν να αναπτύσσονται σε όλο το σώμα. Επέμεινα να την πείσω να την ξεφορτωθεί, αλλά η μητέρα μου ήταν αντίθετη με τις διαδικασίες. Στη συνέχεια, μετά από συμβουλή ενός φίλου, διέταξα το Removio Gel. Είναι εύκολο στη χρήση και εντελώς φυσικό. Τώρα που τα θηλώματα έχουν φύγει, είμαι ήρεμος για την υγεία σας.
  Removio
 • Ahmet
  Αφού έσκισα ένα άλλο θηλώωμα με γιακά μία φορά, αποφάσισα τελικά να απαλλαγώ από τυχόν σχηματισμούς στο δέρμα. Δοκίμασα πολλές μεθόδους: λαϊκές μεθόδους, αλοιφές και μαξιλασία, αλλά εμφανίστηκαν όλα τα θηλώματα. Ήμουν έτοιμος να πάω στην κλινική, αλλά το Removio συστήθηκε. Αυτό το τζελ έχει δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα. Μετά από τρεις μήνες το δέρμα εξακολουθεί να είναι διαυγές.
  Removio
Εκτίμηση Removio
4.6
29